Egy Hét Utazás a szigetek az Égei-tenger A vitorlás

Végtelen órákat a tengerparton, kilátással a kék horizont, az éjszakai égbolt és a csillagok. Kora reggel egy csésze kávét, pizsamában a fürdőruha és majd merülni a “nagy kék”. Csak te és a társad, eldugott öblök, és mégis a legnépszerűbb sziget. A vitorlás nyaralás egy életforma, amely viszont által is követendő.

Kezdjük vitorlázást Paros sziget. Az előnye, hogy Paros abban rejlik, hogy Paros található pontosan a közepén a Kikládok oly sok sziget körül, így Ön cirkáló vakáció Görögországban ideális választás.

Ez lehetőséget ad arra, hogy vitorlázni minden nap, nem számít, ha fúj a szél, így a szigetek ugráló egy álom.

Olyan sok választás, és olyan sok rögzítések, hogy maradjon még a nagyon nehéz körülmények között, hogy a vitorlázás biztonságos és élvezetes még viszonylag tapasztalatlan legénység.

Giuseppe Milo – 2015

1. nap: Indult útnak körül Paros az első célpont, Naxos. Attól függően, hogy az időjárási körülmények is lesz arra, hogy 3-4 óra vitorlázás. Naxos egyik legnagyobb sziget a Kikládok nagy érdeklődéssel és sok látnivaló. Ne hagyja ki a naplemente a régi templom Apollo, mindössze néhány méterre a kikötőtől. Grillezett polip “ouzo” a “kell” itt.

2. nap: Ma indult útnak dél következő nyugati partján Naxos kiöntött a legdélebbi a sziget, a Kalando öbölben. A közép utat fogunk megállni egy szép rögzítési, Roga, az úszás és ebéd. Kalando egy különleges hely. Ez nem egy falu, de kínál tökéletes menedéket a jachtot. Ez egy elszigetelt terület egy hosszú, homokos strand és sok kilométernyi pályák a tengerparton, ideális túrázáshoz tiszta természet. Vacsorára a kioszk, amelyet egy helyi pásztor kínál Grill csak a helyi termékeket. Ne várják luxus itt. Kétségtelen, hogy ez lesz a kedvenc helye a végén.

3. nap: útnak indult Kalando felé Koufonisi. Egy rövid megálló egy csodálatos hely, az úgynevezett Rina, ahol lehet úszni belsejében egy tengeri barlang. Csodálatos színek everywhere.Koufonisi messze a legszebb a kis Kikládok szigetek számos homokos strandok körül. Béreljen kerékpárt, és látogasson el mindet. Vacsora “Captain Nicolas” hely ki bármilyen tárgyalások, mind a fagyasztott mojito a szélmalom bár éppen a kikötő.

4. nap: Ha erős a szél, marad a területen ellátogat a közeli szigeten Kato Koufonisi és úszni a kristálytiszta víz, a szabadtüdős merülés, vagy túrázni körül. A terület nagyon védett a nagy hullámok miatt a hatalmas Naxos szigetén az északi tömb a szél annak érdekében, hogy életünket fedélzetén kényelmesebb. Délután vissza ugyanarra a kikötő Pano Koufonisi.

Abban az esetben, az időjárás engedi útnak, hogy Amorgos, a sziget a “Kék Óriás” filmet. Béreljen autót vagy kerékpárt ide, hogy vizsgálja meg a vad szépsége ennek a mennybe. Látogasson el a híres kolostor a levegőt vett néző erkélyéről, és próbálja “rakomelo”, a helyi alkoholos italt. Vacsora “Xilokeratidi” lesz egy emlékezetes romantikus eseményt a tengerparton.

5. nap: Iraklia egy másik szigeten a “Kis Kikládok”, amelyet érdemes felkeresni, különösen azok számára, akik szeretnék megtapasztalni apró, csendes, aranyos és elszigetelt helyeken, képviselője a görög szellem. Így rövid megálló után az úszáshoz a Antikeros a magunk módján re Amorgos hogy Iraklia mi lesz a vége, a festői kikötő a sziget.

Itt lehet úszni a közeli strandra, búvárkodás a jacht és gyalogos körül élvezi a tiszta természet. Vacsora Iraklia: friss hal és a helyi tavernák barátságosabb, mint bárhol máshol készek teljesíteni a várakozásokat.

6. nap: Antiparos, az utolsó szigete a vitorlás körutazás. Miután egy 4-5 órás vitorlázást és természetesen miután a létfontosságú megállás ebédre és úszás a végén Antiparos késő délután. Kóborol a kis utcák, a gyönyörű falu, vacsorázni az egyik száz étterem és továbbra is egy italt az egyik helyi bárokban. Éjszakai élet itt, különösen a főszezonban, elengedhetetlen mindenki számára.

7. nap: mielőtt vitorlát a végső rendeltetési helyre látogassa meg a barlangot Antiparos. Buszok állnak rendelkezésre mindössze 100 méterre a jachtot. A visszatérésekor a fedélzetén elhagyja azonnal egy szép rögzítési egy kis sziget északi Antiparos kristálytiszta vízzel. A délután már jött is a búcsú ideje.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük