Az idegenvezető Havanna, Kuba

A spanyol alakult Havanna 1519-ben, és hamarosan egy megállóhely egy spanyol hajó között utaznak az Újvilágba, és a régi világ. A 17. századra, ez lett az egyik a Karib egyik legfontosabb központjává hajóépítés. Ma, Havanna egy nagyváros több mint 2 millió lakosa van, és a központ, amely otthont ad egy mesés keveréke a barokk és klasszicista műemlék. 1982-ben, Havanna jelölték az UNESCO Világörökség része.
Járkál Havanna egy kicsit, mint a séta egy hollywoodi film meg, és nem számít, merre jársz, zene következik, a zenészek végző keveréke salsa, fia (kombinációja spanyol és afrikai ihletésű ütés) és fia Montuno (country zene).

Havanna Vieja

Old Havanna egyik leglátogatottabb területeken a turisták számára, akik utaznak Havannában. Híres Catedral de San Cristobal de la Habana a Plaza de la Catedral és Ernest Hemingway bárban “La Bodeguita del Medio”, Havanna Vieja egyik legszebb területén, a város.

Old Havanna és a Centro Havana kötik össze a Malecón, a tengerparti sétányon. Beépített, amikor a város megpróbálta utánozni az amerikai főváros, ma a mólón a tökéletes hely, hogy üljön, és csodálja a naplementét vagy végezzen helyszíni ember nézi.

Giuseppe Milo – 2015

Ez a terület a Havanna egy munkásosztály környéken, ahol sok épületek egy elhanyagolt állapotban; A terület azonban otthont a Tabacos Partagas Szivargyár. Alapították 1845-ben, ez a legnagyobb szivargyárban Kuba termelő mintegy 5 millió szivart egy évben. Lehetőség van, hogy bejárjuk a gyári vagy vásárolni szivart a boltban.
Havanna Vedado

Ez a terület, mentén a vízparton, fejlesztették között 1930 és 1960, amikor Havanna alakult, mint a fő célpontja amerikai turisták. A terület sokemeletes szállodák, éttermek és kereskedelmi létesítmények tükrözik art deco stílusban, amely népszerű volt, amikor épült. Otthon a Nemzeti Állatkert, a Havannai Egyetem és a Colón temetőben.

Havanna Miramar

Havanna Miramar több végrehajtó érzi, mint más területeken Havannában. A terület ad otthont a külföldi nagykövetségek, diplomáciai rezidencia, igényes üzletek és turisztikai létesítmények, valamint a gyönyörű gyarmati házak. A Jardin Botanico (Botanikus Kert), és a Acuario Nacional de Cuba (Kuba Nemzeti Akvárium) remek helyek, hogy lazítson Havannában Miramar.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük