A mi első nap első Cruise

Az első nap az első cruise, azt találtuk, elég ijesztő élmény. Több ezer utas és barátai a területen, amikor megérkeztünk a fedélzetre. Úgy tűnt, hogy a szervezett káosz. Kíváncsiak voltunk, mi hagyta magunkat. De hadd mondjam el, hogyan jutottunk, hogy a mi első cruise, mielőtt elmagyarázza “megkérdőjelezhető” kezd az első cruise.

Mindig is szerettem volna kipróbálni egy cirkáló. Az első cruise jött alapértelmezés szerint. Hat hónappal azelőtt én 70. születésnapját a feleségem megkérdezte, hogy mit akartam a szülinapomra. Azt mondta, egy sor új golfütő. A válasza az volt: “Nem, amíg meg javítani a golf.” Saját golf akkoriban annyira lelkesítő. Aztán azt javasolta, hogy szeretnék látni a Wanaka War Birds mutatja Új-Zélandon csak hogy megtudja, hogy a show volt az előző héten. Ez csak akkor került sor kétévente. Így aztán azt javasolta, hogy a körutazás. Feleségem ellenállt az ötletet a múltban. De most már a lehetőséget, hogy az tegye.

Így a tervezés kezdődött. A rendszer segítségével a barátságos utazási iroda, kiválasztottunk Princess Cruises, aki specializálódott hajókázás a korcsoportban. A körutazás bement a csendes-óceáni Brisbane novemberben. Most, hogy tudod, hogyan körutazás zajlott hadd meséljek az első napon a hajón.

Hadd kezdjem azzal, megjegyezve, néhány szó a feleségem azt mondta nekem, mint a hajó vitorlázott le a Brisbane folyó és ültünk a Princess Színház több száz más egy mentőmellényt ölünkben. “Nem akarok itt lenni”. Hogyan jött ez az egész?

Port of San Diego – 2012

Mi volt fogalma, hogy mi 2000 ember próbál a hajón egyidejűleg lenne. Mivel első alkalommal cirkáló, azt olvassuk az utasításainkat, hogy azt mondta, hogy az emberek miután termeivel a mi fedélzeten kell érkezik 13:00-01:30 felszállni a hajóra. Tettük ezt, hogy megtalálják a “szervezett káosz”. Azt hogy mi zsákokat a terhelési pontra, és folytatta a beszállás hall megtalálni a kusza rendetlenség ember megy ide-oda. Tisztviselők elmondták, hogy menjünk a Portside bevásárló és egy kávét, és gyere vissza 30 perc alatt.

Tettük ezt, jön vissza, hogy megtalálják a káosz alábbhagyott egy kicsit. Így csatlakozott cikcakkvonalnak menni a bejelentkezési pont. 30 perc múlva megvolt a beszállókártyát és a bentlakásos száma. Mi ezután kell ülni, és várni a hívást fórumon. Közben az éhség kezdett virágozni. Nem volt az ebéd előtt, mert úgy gondoltuk, mi lenne időm, hogy a hajón. Megvan a hívást, hogy felszálljon, bejártuk az ellenőrző pontot, és megérkezett a hajó, ahol a kártyák ellenőrizték, és egy fénykép mindannyiunk vették. Egy kis segítség, megtaláltuk a díszterem, kezdődött a kicsomagolás után egy gyors, de unfulfilling ebédre, amikor a hívás minden utas számára, hogy számoljon be a gyülekezési helyeket állomás átjött a hajó PA rendszer. Voltunk “benott”, és küzdött, hogy le több száz más a mi gyülekezési helyeket állomás a biztonsági képzés, amely megbízta az ausztrál jog.

Most ez eszembe jut, hogy a szavait wife- “Nem akarok itt lenni”. Miután a biztonsági tájékoztató véget ért, és visszamentünk a mi termeivel lassan kicsomagolás és pihentető, a dolgok kezdtek kidolgozni. Mire lezuhanyozott, vacsorához öltözve, megtaláltuk a táblázat az étteremben, megfeleljen a vacsora társak és a pincért, öt órán át a káosz fölött volt, végre. Most készen álltunk, hogy élvezze az első cruise. Hogy mi volt.

Vágunk neki a negyedik körutazás hamarosan. Mi sokat tanult az első cruise. Most érkezik a hajóállomástól, amikor a fel- hamarosan kezdődik. Ez csökkenti az őrült rohanás és vannak kevésbé emberek, és a beszállási folyamat gyorsan véget. Néhány tapasztaltabb cirkáló mondják, hogy jönnek, hogy felszálljon a késő bentlakásos időszak találják a beszállást kevesebb a gond.

Miután a beszállási folyamat vége, akkor az igazi móka a körutazás kezdődik. Ha ez egy szórakoztató élményt, nem lennénk arról, hogy mi a következő körutazás.

A szerző egy nyugdíjas matematika tanár, aki, a nyugdíj, írni kezdett, több mint harminc könyveket mintegy tanítási célja, hogy segítse a fiatal tanárok és az újonnan kinevezett vezetőit tanterv rendezni könnyebben be pályafutásukat. Újabban írt könyvet a másik szenvedélye, ausztrál futball és a nyilvános beszéd .. Ő is a szerző több mint 200 cikket sokféle téma a jelen weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük